... egy a sok közül ...

A karmaasztrológia szerint lelki segítőnek érkeztem. A pálmalevelem és látó ismerőseim is hasonlóakkal biztatnak. Én csak azt a taníthatatlan szándékot érzem, hogy szívesen és automatikusan ráhangolódok és támogatom, akinek van hozzám bizalma, önmagához szorgalma, és becsüli magát annyira, hogy panaszkodás helyett valóban könnyítsen terhein.

Annyi bizonyos, hogy embernek lenni bonyolult és nehéz, viszont könnyedebbé lehet tenni a megéléseket. Ami nekem segített, az másoknál is eredményre vezethet.
Igyekszem itt lenni, józan maradni, érzően és reálisan szemlélődni, elfogadni és megélni létezésem, hiszen ellenállni és tiltakozni hiábavaló, kiszállni pedig csak úgy nem lehet. Véleményem szerint az életminőség javítása a legjobb irány egy ember számára.

Szembesülni nehézségeinkkel nem mindig kellemes, de mindenképpen jó irány, hogy magunkkal barátságot kössünk. Ennek eredményeként a világ is elviselhetőbbé válik. Jó eséllyel a helyünket is megtalálhatjuk benne.

Rengeteg módszer megtanulható és bárki beállhat a kezelők sorába, de nekem olyanom van, amit szerintem nem lehet tanulással vagy beavatással megszerezni: lélekből jövő tiszta szándék. Ez azért fontos, mert ítélet- és véleménymentes jelenlétben tudok maradni a kezelés során támogatóként, így a legjobb úton-módon történnek meg a változások. A hétköznapokban egyelőre nehézségként megélt túlérzékenységem is segít ráhangolódni a közös munkára.

Ezidáig sikerrel kijöttem egy 25 évig tartó depresszióból, kidolgoztam magamból a tömegiszonyt, az utazási fóbiát,  a szülői és családi terheket, jelentős mértékben csökkentek a szorongások, gondolattolongások, megfelelési kényszerek, megtanultam hangosan nevetni, megzaboláztam az evéskényszert, leredukáltam az érintésfóbiát, és már az alvás is könnyebben megy. Időközben elkezdtem jóban lenni magammal. Anyagilag is jelentős változásokat tapasztaltam.

Kimozdulni a tehetetlenségből, a leblokkolásból, és elindulni - ez volt a legnehezebb. Akadnak még terhelt időszakok, de kitartó munkával egyre veszítenek erejükből és hosszukból. Folyamatos rendeződésben és fejlődésben vagyok, hiszen mindig van mit jobbá tenni.

Ha hívást érzel hozzám, jó szívvel várlak! Segítek megbirkózni nehézségeiddel, ha ebben partner vagy. Figyelek rád és együttműködöm veled. A változás minősége és tempója rajtad múlik: annyit haladunk, amennyit a lelked éppen elbír.

Molnár Tündi