A Ringató Masszázs, más néven LélekRingatás egyszerű és gyengéd technika, mégis dinamikus és mélyreható. Visszakapcsolja eredet-állapotunkat, mely a lélek tisztulását és a test rendeződését idézi elő. Alkalmas az ősbizalom visszaállítására.
Magzati korban van egy kiinduló, teljes, egészséges eredet-állapotunk, mely a külső hatásoktól a legvédettebb egész életünkben. A Ringató Masszázs lelki és sejtszinten is visszakapcsolja az eredeti, rendeltetésszerű működést, azaz beindítja a test öngyógyító rendszerét, és a lélek terheinek elengedését.
A finom mozdulatok hatására bekapcsoló automatikus reakció életünk végéig megmarad, ezért bárkiben felidézhető a méhen belül korábban megtapasztalt kiegyensúlyozott, nyugalmas állapot.
A megszakítás nélküli ringatás, pulzálás és vibráció ellazítja az izmokat, megnyugtatja az idegrendszert. Megszűnik a stresszes állapot, megpihen a test, elcsendesedik az elme, megnyílik a lélek, és elengedi terheit. 

A 60 perces kezelés közben a vendég kényelmes ruhában a hátán fekszik masszázságyon. A LélekRingatás nagyon kellemes megélésekkel jár. Sokan az anyaméhben való könnyed lebegés nagyszerűségét, vagy az édesanya ringatásának szépséges emlékét élik át újra. Nincs elvárás, csak figyelem, gyengédség, törődés, biztonság és elfogadás. Nem szükséges kommunikálni, de kezelés előtt nyugodtan megoszthatod, mi az, ami zavar vagy fáj. Célszerű az oldás során feltörő érzelmeket késleltetés nélkül megélni és elengedni.

A Ringató Masszázs sikerrel alkalmazható az alábbiak esetében:

  • stressz, feszültség, félelem, szorongás,
  • kedvetlenség, szomorúság, hangulatingadozás, ingerlékenység,
  • túlterheltség, kimerültség, álmatlanság, alvászavar,
  • koncentrációs zavar, tanulási nehézségek,
  • lelki vagy fizikai traumák feldolgozása,
  • szülővel, gyermekkel való kapcsolat rendezése,
  • egészség megőrzése, betegségek megelőzése,
  • életünket hátráltató viselkedésminták elengedése.

A fájdalommentes érintéseknek köszönhetően azoknak is ajánlott, akik a hagyományos masszázstechnikákat túlzottan erőteljesnek, kellemetlennek találják.

A LélekMasszázs alkalmazása minden szintet aktivál. Harmonizálja a test-lélek-szellem egységét. Összhangba kerülünk magunkkal és az életünkkel. Megerősíti önbecsülésünket. Kiemel a hétköznapok megterheléséből. Lendületet ad életünknek. Letisztítja bennünk lélekutunkat. Segíti a tudatosodás folyamatát. Visszavezet belső bölcsességünkhöz. Testünket is kiegyensúlyozottabb működésre serkenti.

A Ringató Masszázs alapja az ausztrál és új-zélandi őslakosoktól származó Holistic Pulsing, melynek célja a test-lélek-szellem harmóniájának elérése. A fizikai stimulációt energetikai kezeléssel egészítem ki, a lelki és testi blokkoldás fokozásának érdekében.