Az a történés, ami elviselhetetlenül nehéz az adott esemény pillanatában, mélyen eltárolódik bennünk védelmünk okán, és amikor megerősödünk, felszínre húzódik, hogy könnyen elengedhetővé váljon.

Szóval ha valami vagy valaki nyomogatja a gombjaidat, tehát aránytalanul nagy érzelmekkel reagálsz helyzetekre, emberekre, akkor jó adag megrekedt energia áll készen az oldásra. Felesleges tovább cipelned!

Csak a tétlenségnek vannak vesztesei. Ha belesüllyedünk az önsajnálatba, mindenki hibáztatásába, a végeláthatatlan panaszkodásba, akkor soha nem tapasztaljuk meg, hogy képesek vagyunk kimozdulni helyzetekből, állapotokból, és ezzel visszaredukáljuk magunkat a magatehetetlenségbe, esélyt sem adva arra, hogy jobban legyünk. 

Bizonyára észre vetted, hogy ha csak a saját meséidet darálod le magadnak és mindenkinek újra meg újra, akkor nem érsz el mást, csak folyamatos belső feszültséget és a környezeted állandó fárasztását. Ez is szépen mutatja, hogy probléma van az energiák áramlásában, hiszen a panaszkodással csak forgatod és növeled magadban a felhalmozott feszültséget, miközben környezetedben hiányt teremtesz.

Csinálj valami mást! Csinálj valamit másként, mint eddig! Ehhez kell, hogy észre vedd, miben vagy, és gondolatilag vagy akár fizikailag mozdulj ki a kellemetlen állapotból. Ha nem csak átmeneti megkönnyebbülést szeretnél elérni, hanem többet kívánsz tenni magadért, kérj segítséget is rendeződésedhez! Oldjuk ki a problémáidat éltető erőket és érzelmeket!

Kiegyensúlyozatlan érzelmek és megrekedt energiák vezetnek rossz közérzeten túl életkörülményi és fizikai nehézségekhez. A kezelések során előidézett, mélyen ellazult állapotban elménk megpihen, így hagyva teret az energetikai oldásnak, mely jól megélhető érzelmi és fizikai megkönnyebbülést eredményez. Kitisztítjuk a megrekedt energiákat és segítjük az érzelmi rendszer stabilizálódását.

Oldásokkal és kezelésekkel segítek optimalizálni energiarendszered. Rendeződési folyamatot indítunk el, melyet a problémától függően célszerű több alkalommal is megsegíteni, hiszen általában évek alatt alakulnak ki terheink és hiányaink, így feldolgozásuk is megfelelő mennyiségű törődést igényel.

Ha hívást érzel hozzám, jó szívvel várlak! Segítek megbirkózni a nehézségeiddel, ha ebben partner vagy. Figyelek rád és együttműködöm veled. A változás minősége és tempója rajtad múlik: annyit haladunk, amennyit a lelked éppen elbír.