Hagyd abba a szenvedést! Adj esélyt magadnak a jobbulásra!

A sűrűn jelentkező fejfájás, migrén, és egyéb kísérő tünetek intenzitása és gyakorisága jelentősen csökkenthető rendszeres, specifikus masszázzsal. Hajlam esetén megelőzésre is ajánlott.

A tüneteket általában az izmok hosszú évek alatti folyamatos feszülése és merevsége okozza, amely leginkább szorongás, stressz, helytelen testtartás, ülőmunka, kimerültség, szemek megerőltetése miatt állhat fenn. Romlik a nyak és a fej vérellátása. Az erek összeszűkülése akadályozza a vér természetes, dinamikus keringését, a salakanyagok megfelelő távozását. Fokozódó környezeti megterhelés esetén az erek és az idegek nyomás alá kerülnek, ez által fájdalom és egyéb tünet jelentkezhet a tarkó tájékán, a fej különböző részein, és akár a szemek környékén is.

  • A MigrénMasszázs ötvözi a hagyományos-, a meridián-, a fej-, és a nyirokmasszázs elemeit. Kiválóan oldja a beállt izmok feszülését és a lerakódásokat az érintett területeken.  Energetikai szempontból nem betegségek, hanem blokkok miatti működési eltérések mutatkoznak meg a szervezetben tünetek formájában. A fizikai masszázst a hatékonyság növelése érdekében energetikai támogatással egészítem ki, mely segíti a fel- és ellazulást, a feszültségek csökkenését.
  • KEZELÉS ELŐTT: A lehetőleg szolid étkezést követően teljen el legalább 3 óra a masszázs megkezdéséig. Célszerű a tisztított víz bevitelét már az előző napok folyamán kissé megemelni. Ásványvíz nagy mennyiségű fogyasztása nem javasolt (egyéb esetekben sem).
  • KEZELÉS ALATT: Masszázságyat használunk. A hát felső szakaszán kezdek, majd a tarkó, a nyak és a fejbőr alapos átdolgozásával folytatom. Ezután vendégem megfordul, és a nyaki izmokat nyújtom egy speciális fogássorozattal. A masszázst a fejbőr és az arc átdolgozásával fejezem be. Az érintett területeken különös figyelmet kapnak a főbb meridián pontok. A nyirokrendszer működésének is új lendületet adunk.
  • KEZELÉS UTÁN: Minimum 36 óráig kerülendő az alkohol és koffein tartalmú italok fogyasztása. Javasolt a fokozott vízbevitel, hiszen az izomfeszülés mellett a méreganyagok és egyéb lerakódások kilazítása is megtörténik, melyek távozását célszerű biztosítani.
  • FONTOS LEHET: Könnyen levehető felsőruházat ajánlott. A hát és a nyak masszírozásakor minimális mennyiségű krémet használok a bőr húzásának, kidörzsölésének elkerülése végett. A fejbőr alapos átdolgozását követően szükség lehet a frizura újrarendezésére. Az arc átmasszírozásakor az ajak, orr és szem területei érintetlenül maradnak, így a smink lényegi része megmenekül.
  • Mivel a MigrénMasszázs fizikai, tüneti kezelés, ezért a hatékonyság növelése érdekében energetikai támogatással egészítem ki a 60 perces kezelést. A 90 perces MigrénMasszázst egy ellazulást segítő, blokkoldó energetikai kezeléssel teszem még teljesebbé.