Hagyd abba a szenvedést: Adj esélyt magadnak a jobbulásra!

A fejfájás, a migrén, és egyéb kísérő tünetek intenzitása és gyakorisága jelentősen csökkenthető rendszeres, specifikus masszázzsal. Hajlam esetén megelőzésre is ajánlott.

A tüneteket általában az izmok hosszú évek alatti folyamatos feszülése és merevsége okozza, amely leginkább szorongás, stressz, helytelen testtartás, ülőmunka, kimerültség, szemek megerőltetése miatt állhat fenn. Romlik a nyak és a fej vérellátása. Az erek összeszűkülése akadályozza a vér természetes, dinamikus keringését, és a salakanyagok megfelelő távozását. Az erek és az idegek nyomás alá kerülnek, ez által a fájdalom gyakran jelentkezhet a tarkó tájékán, a fej különböző részein, és akár a szemek környékén is. A MigrénMasszázs hatékonyan oldja a tüneteket okozó feszült, beállt izmokat az érintett területeken.

KEZELÉS ELŐTT: A lehetőleg szolid étkezést követően teljen el minimum 3 óra a masszázs megkezdéséig. Célszerű a tisztított víz bevitelét már az előző napok folyamán megemelni. Ásványvíz nagy mennyiségű fogyasztása nem javasolt (egyéb esetekben sem).

KEZELÉS ALATT: Masszázságyat használunk. A hát felső szakaszán kezdek, majd a tarkó, a nyak és a fejbőr alapos átdolgozásával folytatom. Ezután vendégem megfordul, és a nyaki izmokat nyújtom egy speciális fogássorozattal. A masszázst a fejbőr és az arc alapos átdolgozásával fejezem be. Az érintett területeken különös figyelmet kapnak a főbb meridián pontok. A nyirokrendszer működésének is új lendületet adunk.

KEZELÉS UTÁN: Minimum 36 óráig kerülendő az alkohol és koffein tartalmú italok fogyasztása. Javasolt a fokozott vízbevitel, hiszen az izomfeszültség mellett a méreganyagok és egyéb lerakódások kilazítása is megtörténik, melyek távozását célszerű biztosítani.

FONTOS LEHET: Minimális mennyiségű krémet használok a bőr húzásának, kidörzsölésének elkerülése végett. Nem áztatok el senkit olajban. :) Arcmasszázs során az ajak, orr és szem területei érintetlenül maradnak, így a smink lényegi része megmenekül, viszont a fejbőr alapos átdolgozása miatt a gondosan belőtt frizkó átmenetileg ugrik. :)

Mivel a MigrénMasszázs tüneti kezelés, ezért egy ellazulást segítő energetikai kezeléssel egészítem ki.