Vendégeim számára a kezelést követő napokban Deeksha Egység Áldást közvetítek.

A Deeksha átadása egy beavatott Deeksha Adó segítségével történik, aki a Befogadó személy fejére helyezi kezeit, és egy mantra segítségével csatornaként közvetíti az energiát.

A Deeksha energiát lehet érintés nélkül, szándékkal is közvetíteni a Föld bármely pontjára. Olyan, mintha valaki szívből mondana imát érted, ami meghallgatásra kerül a legmagasabb szinteken, és eljut hozzád, bárhol is vagy.

A Deeksha megszabadítja az érzékeket az elme folyamatosan befolyásoló hatásától, csökkenti az állandó belső monológot, így a dolgokat tisztán, valóságosan, torzítások nélkül érzékeljük, és hozzásegít az öröm, béke, belső csend megtapasztalásához.

Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja az energetikai és sejtszinten tárolt traumákat, így segítve elő érzelmi és fizikai gyógyulást. 

Ez az intenzív energia hozzájárul minden életterület sikeresebb megéléséhez. Végül a folyamat elvisz egy magasabb tudatállapot folytonos megélésébe, ahol minden személyes szenvedés lecsökken, majd megszűnik.

A Deesha neuro-biológiai változásokat idéz elő az agyban, melynek hatására magunkat és az életünket elkezdjük tisztábban érzékelni szívből, az elme gátló, negatív befolyása nélkül.

Tudatossági szintünktől függ életünk megtapasztalása. Minél alacsonyabb a tudatosságunk, annál inkább uralkodik rajtunk az elme minősítéséből és ítélkezéséből fakadó félelem, fájdalom, magány, féltékenység, irigység, elégedetlenség, továbbá az ezekből eredő stressz és harag.

A Deeksha energia feloldja a mélyen eltárolt sérüléseket, hiedelemrendszereket, viselkedésmintákat az által, hogy hatására az agy fali lebenyeinek aktivitás csökken, így az érzékek felszabadulnak az elme zavaró és erőteljes befolyása alól. A homloklebeny aktiválódásával az öröm és hála érzése jelenik meg. Egyre többször éljük meg a belső békét, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot. Csökken az elkülönültség érzése, növekszik az egység megélése magunkkal, mindennel.

A Deeksha független hittől, vallástól, dogmától, spirituális vagy filozófiai irányzattól. Ez a mindenki számára adott lehetőség az emelkedett létérzés mindennapi megtapasztalásában segít.

Az Áldás befogadása alatt személyenként eltérőek a megélések. Tapasztalható enyhébb vagy intenzívebb energia áramlás érzékelése a testben, bizsergés, fájdalmak és érzelmek átmeneti, rövid felvillanása. Az is előfordulhat, hogy valaki csak napokkal később érzékel.

Mindettől függetlenül elindul a felébredés folyamata, melyet a legmagasabb intelligencia irányít, hogy megtapasztalhasd eredeti állapotod fokozatosan a teljességgel.

A Deeksha azért az Egység Áldása, mert:

 • megnyitja a szívünket és visszahozza az életkedvet,

 • emeli a tudatszintet, segít a tudatosodásban,

 • megtisztítja az sikerhez és felébredéshez vezető utat,

 • feloldja a rögzült viselkedésmintákat,

 • összekapcsol önvalónkkal, intelligenciánkkal,

 • a konfliktusokból a megnyugvás megtapasztalása felé mozdít,

 • őszintévé és tisztává teszi kapcsolódásunkat magunkkal és másokkal,

 • átvezet a félelemből a biztonságba, szűk-ségből a bőségbe,

 • hozzájárul a mély lelki fájdalmak elengedéséhez, melyre a test is pozitívan reagál,

 • összehangolja a két agyfélteke működését: növeli a tanulás és emlékezés képességét,

 • segíti a relaxált és meditatív állapotok könnyed elérését,

 • hozzájárul saját utunk, teremtő erőnk és forrásunk megtalálásához,

 • segít nagyobb megértést adni magunkról és a világról.

Az egység állapotát megkaphatjuk, de akarattal nem érhetjük el. A Deeksha Egység Áldás Sri Amma és Sri Bhagavan iker-avatárokhoz fűződik. Az a missziójuk, hogy felszabadítsák az emberiséget az elme rabsága alól az egyének tudatosságának felemelése által.