Az Access Body Process Testkezelések mély ellazulást, lelki, fizikai rendeződést, és tudatosságot eredményeznek. Segítenek kioldani a testünkből és energetikai rendszerünkből a bennragadt, terhelő energiákat.
A címek és leírások furának, szokatlannak tűnhetnek, de a lényeg nem a megértésen, hanem a megengedésen és megélésen van. 
Nem hinni vagy érteni kell, hanem megtapasztalni! Csak figyeld meg, melyik kezelés vonz, és próbáld ki!
A kezelések egyszerűek és hatékonyak. Kézrátételi pozíciók során természetes, a test által ismert energiákat futtatunk, amelyek blokkok oldásával segítenek visszatérni az eredeti, egészségesebb testi-lelki működéshez.

ÁTVETT VISELKEDÉSMINTÁK OLDÁSA - MÁSOK ÚTJÁNAK ÉS VALÓSÁGÁNAK FELOLDÁSA ÉS ELTÖRLÉSE - MIMIKRI
(Eradication, elimination and dissipation of biomimetic and biomimetric mimicry of other people's pains, pathways and realities)
Amikor azt szeretnéd megérteni, hogy valaki miért tesz valamit úgy ahogyan, egyszerűen lemásolod a mintáit a jobb megértés miatt. Ez a hitrendszerek kialakulásának automatikus, tehát nem tudatos folyamata. Gyermekkorban vesszük át természetes működésként a legtöbb lelki és fizikai mintát a környezetünkben lévőktől, mérlegelés nélkül, jót és rosszat egyaránt.  Ez a kezelés segít kiiktatni a beilleszkedési, megfelelési kényszert. Nem kell többé feladnod magad azért, hogy másoknak megfelelj. Segít tudatosítani, hogy mi tartozik hozzád és mi nem, ezzel visszavezet önvalódhoz és a saját igazságodhoz. Az életet terhelő szülői és családi minták is feloldhatóak.
"Milyen teremtést használsz, hogy megidézd és előidézd a mimikrijét más emberek, élőlények és képzelgések útjainak, valóságának és testeinek, amit választasz?"
"Mit tettél életbevágóvá abban, hogy megszállottan ragaszkodsz más emberek útjaihoz, ítélkezéseihez, fájdalmaihoz és valóságaihoz, ami benne tart a mimikriben?"


90%-os AGYKAPACITÁS BEINDÍTÁSA, AKTIVÁLÁSA ÉS FELFOKOZÁSA
(Initialization, activation and exponentialization of the 90% brain capacity and function)
Ez a program a MIMIKRI testkezelést követően futtatható, az akadályozó hitrendszerek csökkentése után.
Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét. Csökkenti a figyelemzavart, a tanulási nehézséget, és javítja a koncentrációs képességeket. Segít az önkorlátozó minták elengedésében is.
A köztudatban úgy él, hogy agyunk kapacitásának maximum 10%-át használjuk, pedig tudatalattink és idegrendszerünk mindent érzékel, a test pedig rögzít. Ezzel a kezeléssel lehetőség adódik felfedni és használni jobban azokat a tudásokat és információkat, melyeket eddig csak mélyen elraktároztunk!
"Mit tettél fontossá és életbevágóvá az önkorlátozásban, hogy mások szintjén tartsd magad?"


KARMIKUS TERHEK CSÖKKENTÉSE - KAUZÁLIS INKARNÁCIÓ ÉS BEVÉSÉS ELTÖRLÉSE
(Elimination and eradication of causal incarceration, incarnation, inculcation with actualization, and exponentialization of total change with physical reality)
Kauzális az a történés, szokás, hatás, melynek összefüggéseiben az ok-okozat felfedezhető.
Inkarnáció az, ahol az életeken át tartó ismétlődés bevésődik az energetikai rendszerbe.
A teherré váló karmikus mintázat egy jelzés az oldhatóságra. Azért válik teherré, mert már nincs vele több dolgunk, de ha nem oldjuk ki, hátráltatni fogja életünket és továbbfejlődésünket.
Ez a kezelés segít a feleslegessé vált karmikus terhek oldásában.
"Mit tettél életbevágóvá a kauzálisokkal, ami megteremti mindazt, amit nem vagy képes megváltoztatni a fizikai valóságban?"


IMMUNRENDSZER AKTIVÁLÁSA ÉS FELFOKOZÁSA - MTVSS
(Molecular terminal valence sloughing system)
Testi félreműködéseket helyretevő, testszerkezet helyreállító, immunerősítő kezelés, mely ösztönzi a testet, hogy visszarendezze magát optimális működésre a saját tempójában.
Hatékonyan használható egyedi szerveken. Regeneráló (öngyógyító) folyamatokat indít el és kiveszi a fájdalmat a testből.
Az egészséges test számára is javasolt teljesítmény fokozására fizikai munka vagy sport esetén. Ajánlott azokban az esetekben is, amikor a test szerkezetének megváltoztatására törekszel, azaz szeretnél fogyni, hízni vagy izomtömeget növelni.
"Milyen teremtéseket használsz arra, hogy megakadályozd tested teljes és egészséges megélését?"


KÉPESSÉGEK AKTIVÁLÁSA - GENERÁLÁS, TRANSZFORMÁLÁS, TRANSZMIGRÁLÁS HELYREÁLLÍTÁSA - 9 TRANSZI
(Resoration of generation transformation, transmigration)
Mindenkinek vannak olyan képességei, amelyeket még nem fedezett fel magában, vagy gyermekkorában leszoktatták azok érzékeléséről. Erre jelzés lehet a szimpátia és a vonzódás, ugyanakkor az elutasítás is, mivel ebben vagy előző életeidben megbüntettek a képességeid használata miatt, így tiltakozás alakulhatott ki benned.
Ez a kezelés letisztítja önmagad érzékelését és megélését. Segít felfedezni tehetségeidet és képességeidet.
"Mi lehetsz, ami mindig is voltál, mielőtt a világ minden elvárása rád telepedett?"


ZSÍRSEJTEK ELTÖRLÉSE
(The erasure of all fat cells dedicated to all mobius strips to lock in feelings as the permanent source for invalidation of being)
A zsírsejtek felhalmozása a test automatikus védelmi funkciója testi vagy lelki bántalmazás megélését követően.
Ezzel a kezeléssel kioldhatóvá válnak a zsírsejtekbe zárt fájdalmas emléklenyomatok, traumák, bántalmazások, sértések, diszharmonikus minták és hitrendszerek energiái, egyúttal beindítható a méreganyagok kivezetése a szervezetből. Lelkileg és testileg is méregtelenít.
"Milyen kiegyenlítést használsz, hogy megteremtsd a súlygyarapodást, amit választasz?"
"Hajlandó vagy abbahagyni a testeddel folytatott harcot, ellenállást, hogy az életnek és magadnak az az ajándék lehess, ami valójában vagy?"


ENERGETIKAI FACELIFT - TERMÉSZETES RÁNCTALANÍTÁS
(The Access Body Process - Energetic FaceLift)
A kezelés az arc, a nyak és a dekoltázs érintésével történik, de az energiák az egész testen futnak.
A megjelenéssel, önmagunk felvállalásával, és az öregedéssel kapcsolatos hitrendszerek energetikai oldása történik, ezért nem csak az arc, hanem a test egyéb részeit is energetizálja, feszesíti és regenerálja. Jótékony hatással van a bőr egyéb elváltozásaira is. Rendszeres használatával simább és rugalmasabb bőr, kellemesebb közérzet, könnyedebb mozgás, egészségesebb működés érhető el.

"Vajon hogyan éreznéd magad a testedben, ha minden programot megszüntetnénk, amivel bántottad és öregebbé tetted?"


LÁTÁS HELYREÁLLÍTÁSA
(The Access Body Process - Correcting Vision)
Ez a kezelés kivezeti az energiarendszerből a látást és látásmódot korlátozó nézőpontok energiáit. A mentális és fizikai látás tisztulását, javulását eredményezi.
Érzékszerveink közül szemeink közvetítik számunkra a legtöbb információt. Ha túl sok a nem szívesen látott történés, blokkolódik látásunk, és akár még az érintett zónák is (szem-, orr-, homlok-, és arcüreg, vagy akár még a fülek területe is).
A szem környékének érintése segíti az energiák megfelelő áramlását a környező zónákban is.
"Mi az, amit ha meglátnál és érzékelnél, megváltozna az egész életed?"


KILÉPÉS A LEBLOKKOLÁSBÓL - HELYZETI FEPASOP-OK
(The Access Body Process - Positional HEPADS)
Nehézségek megélésekor helyzeti FEPaSoP-okat, azaz Fogyatékossá tevő, Entrópikus, Paralizáló, Sorvasztó és Pusztító pozíciókat rögzítünk. A későbbiekben ennek eredményekén hasonló helyzetekben automatikusan kevesebbé tesszük magunkat. Folyamatos önkorlátozásba kerülünk, és lemondunk önmagunkról, képességeinkről. A lelki szenvedések testi fájdalmakhoz is vezethetnek.
Ezzel az energetikai kezeléssel kikulcsoljuk a blokkolásra, lefagyásra késztető válaszreakciókat. Feloldjuk az előző életek létezésbe rögzített fogadalmait, esküit, ígéreteit, elköteleződései, és kivezetjük a fájdalmat a testből.
"A fogadalmak, eskük, ígéretek, vérszerződések, hűbéreskük, elköteleződések, mint valóság, milyen teremtésével rögzíted a létezésbe a helyzeti FEPaSoP-okat, amiket testi-lelki fájdalomként és szenvedésként intézményesítesz?"


FÜGGŐSÉGEK  ÉS ROSSZ SZOKÁSOK OLDÁSA - HÁROMSZOROS SOROZATRENDSZEREK
(Trifold sequencing system of drug induced scenarios, perfectionism and insanity)
Nem a történés számít, hanem a megélés. Az érzelmi vagy fizikai traumát általában nem vagyunk képesek feldolgozni, ezért letároljuk, és megrekedünk állapotokban. A testbe zárult sokk energiáit bármilyen megélés aktiválhatja, függőségeket és kényszereket teremtve. A rossz szokások automatikusan, tudattalanul alakulnak ki, melyektől megszabadulni segítség nélkül szinte lehetetlen.
A háromszoros sorozatrendszereket arról ismered fel, hogy újra meg újra visszatérsz ugyanahhoz a történethez, bármilyen kellemetlen volt megélése, és szinte kontrollt vesztve beszélsz ugyanarról a fájdalmas emlékről. Ha ezt Te vagy a környezeted teherként éli meg, és mégsem tudod abbahagyni, javasolt megtapasztalnod ezt az oldási lehetőséget.
Gyógyszer, drog, alkohol hatása alatt, vagy öntudatlan állapotokban (altatás, ájulás, születés) könnyen érhetnek olyan tapasztalatok, melyek ítélet formájában a testbe zárulnak, ezzel később stresszt, szorongást, pániktüneteket okoznak.
Ez a testkezelés kioldja a lenyomatokat, az önsanyargató, önpusztító késztetéseket. Testi fájdalmak csökkentésében is jótékony hatású.
"Hány döntést, ítéletet, számítást, kikövetkeztetést hoztál létre traumák, alkohol vagy drogok hatása, vagy öntudatlanságod alatt, melyeket hozzáférhetetlen mélységeidbe letároltál?"


STRESSZOLDÁS ÉS SZORONGÁSOLDÁS - TESTBE ZÁRT SZORONGÁS ÉS BOSSZÚSÁG ELTÖRLÉSE
(Elimination and eradication of all angst and upset locked in bodies and the eradication of what locks out total awareness)
Ez a testkezelés olyan energiákat mozgósít, melyek hozzájárulnak a testbe zárt stressz, szorongás, bosszúság, aggódás feloldásához. Évek óta hordott terhektől könnyíthetjük energetikai rendszerünket.
Életünk tapasztalatok sorozatából áll, melyek közül a negatívan megéltektől terhelve, nyomasztva érezzük magunkat. A stressz fizikai szinten is negatív hatással van ránk. A szorongás szó szerint szorongatja lelkünket és testünket. A bosszúság meggondolatlan cselekedeteket, testi szinten mérgek termelését és felhalmozását eredményezi.
Mindenképpen célszerű rendszeresen kioldani a felhalmozott, terhelő energiákat.
"Hajlandó vagy minden szorongás és bosszúság megsemmisítésére és eltörlésére, hogy végre ne zárjanak ki az éberségből és az életedből?"


FESZÜLTSÉG ÉS IDEGESSÉG OLDÁSA
(Restoration of vitality of nerve generation)
Ha állandóan pörögsz, és sok időt szoktál aggódással, idegeskedéssel tölteni, bizonyára a testedben is szoktad érezni kellemetlen hatásait. Minél több időt töltesz ebben a felfokozott állapotban, a rossz közérzeten kívül testi tüneteket, később akár betegségeket is produkálhatsz a mentális kimerültség mellett.
Ha kapkodsz, elfelejtesz dolgokat, szétszórtnak érzed magad és még nem találtál természetes megoldást nyugalmad visszaállítására, célszerű megtapasztalnod a túlfeszültség kioldódását a testedből és energiarendszeredből.
"Hajlandó vagy lehiggadni, hogy végre megélhesd magad és az életed tisztábban és teljesebben?"


Access Testkezelés időtartama 60 perc, díja 12.000.- Ft

A Testkezelés még hatékonyabb Bars kezeléssel együtt: Access Testkezelés + Access Bars 90 percben 15.000.- Ft